Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Évadok, részek


1. évad:

Történet: Bloom felfedezi mágikus képességeit, s Stellával elutazik Alfea Tündériskolába. Ott különös dolgokat tud meg sorsáról, s a Felhőtorony Boszorkányai, elsősorban Icy, Darcy, s Stormy keresztbe tesz az egész Winx -nek, majd súlyos harc tör ki közöttük. A specialisták, s a jó boszik segítségével viszont legyőzik a gonosz boszorkányokat, s letartóztatják őket. A Winx és a Specialisták összejönnek.

 

 

2.évad:
Történet: Egy új csapattag érkezik. A titokzatos Layla hercegnő. Őt egy gonosz Főnixkirály Lord Darkar üldözi. Darkar összefog a Trix-el, s meglátogatja őket a börtönben. (Sőt mi több) Ki szabadítja őket. A sorozat végén viszont a Winx legyőzi Darkart, a Trix-et pedig újra letartóztatják. Ebben az évadban a Winx megkapja a Charmix-ot.

3. évad:
Történet: A Winx sok boldogsáégot él át, azóta amióta legyőzték a gonosz Darkart, s a Trix-et. De mikor boldogok lennének, jönnek az akadályok: Baltor az Univerzun Új Boszorkánymestere, Diaspro tündér, Sky herceg jegyese, A Trix, Chimera tündér, a Beta Akadémia tanulója (Stella mostohatestvére), s az anyja Cassandra. De megkapják az Enchantix-ot, s a Tündérpor varázst, s ezzel legyőzik ellenségeiket.

Érdekességek a 3. szériáról:
  • A Trix visszatér a Felhőtoronyba.
  • Sky gonosz lesz.
  • A Trix-ben nem Icy lesz a főnök, hanem, a legidősebb. Darcy.
  • Diaspro újra próbálkozik.
  • Bloom találkozik egy Maya nevű öregasszonnyal Island-ban.
  • Ez lesz a legvarázslatosabb széria.1. rész Váratlan esemény:

Csodálatos dolog együtt tanulni a varázslatot Stellával, Florával, Musával és Technával, de a mágia dimenziójában a boszorkányoknak is van iskolájuk, a Felhő Torony, ahol a veszélyes Icy, Darcy és Stormy tanulnak. És váratlan események mindig adódnak.

2. rész Köszöntünk Magix-ban!:
Magical Snap - 2007.08.11 12.21 - 001
Bloom lenyűgöző új életet fedez fel, új barátokra talál. De a mágikus dimenzióban boszorkányokkal is találkozik. Ez lesz az első nehézség, amivel meg kell birkóznia.  Magix veszélybe kerül.

3. rész Alfea Tündériskola:
Magical Snap - 2007.08.11 12.28 - 003
Ünnepség lesz Magixban. A lányok igazán emlékezetessé akarják tenni az alkalmat, és ebben segítenek a Vörös Forrásban tanuló fiúk is. A boszorkányokat, persze, nem hívják meg, és ezt ők nem hagyhatják szó nélkül. Vajon hogyan válaszolnak?

4. rész A Fekete-Iszap mocsár:
Magical Snap - 2007.08.11 12.23 - 002
Az Alfea Tündériskola tanulóinak vizsgázniuk kell. Palladium professzor a Fekete-Iszap mocsárban teszi őket próbára. És, bár a Vörös Forrás tanulói is ott lesznek, támad némi bonyodalom.

5. rész Ronda Randi:
34048_8
A Trix újra próbálkozik, mert minden áron meg akarják szerezni Stella mágikus gyűrűjét. Nehéz időszak köszönt a Winx-re. Vajon elég erősek ahhoz, hogy átvészeljék a helyzetet?

6. rész Kaland a Felhőtoronyban:
Magical Snap - 2007.08.11 12.38 - 004
Csodálatos felfedezés vár Bloomra és a barátaira, a Felhőtoronyban, amikor megpróbálják visszaszerezni Stella mágikus gyűrűjét. Az akció tele van akadályokkal, varázsigékkel, szörnyekkel, mágikus csapdákkal. Vajon sikerült egyedül végrehajtaniuk, vagy segítségre lesz szükségük?

7. rész Barátok bajban:
Magical Snap - 2007.08.11 12.40 - 005
Griselda megmutatja, mennyire érzékeny. Eközben egyre mélyebbre szövődik a kapcsolat a fiúk és a tündérek közt, ami bosszantja Icyt, Darcyt és a Stormyt. Vajon hol van az az elrejtett erőforrás, amit a boszorkányok annyira keresnek?

8. rész Szétváló barátság:

Magical Snap - 2007.08.11 12.43 - 006
Magix város Rózsa Fesztiválja. Ilyenkor a tanulók hazamehetnek, de Musa az iskolában marad az ünnep alatt. Bloom és Stella is maradnak, és részt vesznek egy motorversenyen a Vörös Forrásbeli fiúkkal együtt. A Trix alig várja az alkalmat, hogy rosszra használja fel a helyzetet.

9. rész Elárulva:
Magical Snap - 2007.08.06 17.12 - 010
Bloomnak különös, zavaró álmai támadnak. Megjelenik egy titokzatos kép. Ki az? És mit akar? Riven körül fájdalmas titok lappang. A Trix megpróbálja kideríteni, honnan származnak Bloom különleges képességei.

10. rész Bloom vizsgája:
Magical Snap - 2007.08.20 10.18 - 003
Elérkeznek az első vizsgák. Vajon képes lesz-e Bloom átmenni Palladium tanár úr szimulációs vizsgáján? És vajon mire készül a Trix? Még Kikóra is nehéz pillanatok várnak.

11. rész A szörnyeteg és a fa:

Magical Snap - 2007.08.20 10.21 - 004
A tanárok minden igyekezete ellenére, lehetetlen lesz vizsgákat tartani. A Winx segíteni fog a Fekete-Iszap mocsár felfedezésében, csakhogy egy titokzatos szörnyeteg fenyegeti az ingoványt. Újabb rejtély vár megfejtésre.

12. rész Szépségverseny:
Magical Snap - 2007.08.20 10.27 - 005
Szépségversenyt rendeznek Magixban. Vajon részt vesz rajta Stella? Mirta lebeszéli Lucyt, a boszorkányt, hogy induljon a versenyen, de ő a Trix varázserejét akarja segítségül hívni, hogy győzzön. A dolgok nem alakulnak szerencsésen.

13. rész Nagy titokra derül fény:
Magical Snap - 2007.08.20 10.36 - 006
Végre itt a szünet. Bloom hazamehet a szüleihez. Ki tudja, milyen dolgokt fog felfedezni Bloom Gardeniában? Az biztos, hogy meglepetésekben nem lesz hiány.

14. rész Bloom sötét titka:
Magical Snap - 2007.08.20 10.45 - 007
Bloom életét fenekestül felforgatja a napvilágra került titok. Brandon segítségét kéri, hogy bejusson a Felhő toronyba, és megnézze a saját sorskönyvét. De Riven, aki most a Trix oldalán áll, elmondja Darcynak Bloom tervét. Mit tesz a Winx?

15. rész A becsület mindenek fölött:
Magical Snap - 2007.08.20 10.49 - 008
Bloom összezavarodik azoktól a dolgoktól, melyek megváltoztatták az életét. Beszélnie kell egy tapasztalt emberrel, aki megérti őt. Daphne, a titokzatos hang, akit egyre gyakrabban hall, és Faragonda, új részleteket tár fel előtte a múltjából. Egy borítékban válaszokat talál a vizsga kérdéseire, és ez, bizony, kísértő lehetőség.

16. rész Hideg bűbáj:
Magical Snap - 2007.08.20 10.55 - 009
Egy rettenetes szörnyeteg élősködik a Winx tagjainak félelmein és rémálmain. Álmatlanul töltik az éjszakát. A Trix kihasználja a tündérek gyengeségét, hogy megszerezze Bloom varázserejét. Nyílt háború tör ki a tündérek és a boszorkányok között.

17. rész Titkok a titkokban:
Magical Snap - 2007.08.20 14.45 - 001
Egy bemutatóra kerül sor a Vörös Forrásban. Bloom szeretne csatlakozni Brandonhoz, de egy titokzatos és gyönyörű lány, Diaspro társaságában találja magát. Ki lehet ő? Elkeserítő felfedezés ez Brandonról.

18. rész A sárkány tüzének forrása:
Magical Snap - 2007.08.20 14.48 - 002
Bloom hazamegy és minden kapcsolatot meg akar szakítani a Magix-szal, de már Gardenia sem békés. A Trix elhatározza, hogy újra támad, veszélybe sodorva Bloom szüleit. Múltjának rejtélye egyre világosabbá válik Bloom számára.

19. rész Magix bukása:

Riven felfedezi Darcy mesterkedését. A Trix elrabolta a sárkány tüzét, ami Bloom varázserejét adta. Vajon megtámadják Alfeát és a Vörös Forrást, hogy uralkodjanak fölöttük is? Bár a többiek bátran felveszik a harcot, a mágikus dimenzió veszélybe kerül.

20
. rész Az út Dominóba:
uvs050425-012
Trix követelései veszélybe sodorják a Vörös Forrást. Kétségbeesett akciót szerveznek Dominóba, hogy Bloom a múltja után kutathasson, és visszaszerezze a sárkány tüzét. A tündérek veszélyes utazásra kelnek Domino fagyos, kihalt birodalmában. Vajon mi történik Bloommal varázserő nélkül?


21. rész Az álmok koronája:
uvs050503-015
Most kiderül, hogy Dominón miért van elrejtve egy titokzatos tekervényes folyosó. Temérdek a kérdés: Mi történt azzal a csodálatos palotával, ami most élettelen? A Winx vajon megtalálja elveszett barátját? Tudnak-e neki segíteni, hogy visszaszerezze a sárkány tüzét? És legyőzik-e a Trix által odaküldött jégsereget?

22. rész Támadás a Felhőtoronyba:

Tovább erősödik a Magix-ra leselkedő veszély. Alfea, a védekezők főhadiszállása, mivel a Vörös Forrás teljesen megsemmisült.Eljött a cselekvés ideje. Új akció indul a Felhőtoronyba, hogy visszaszerezzék a sárkány tüzét és Bloom varázserejét.

23. rész Kötélhúzás:


Míg Alfeában a tündérek és a varázslók várják a Trix következő támadását, Bloom csapata eljut a Felhőtorony alagútjaihoz, hogy visszaszerezzék a sárkány tüzét. Vajon tényleg abból származik Bloom varázsereje? Sajnos a Trix rájön, hogy látogatók érkeztek.

24. rész A boszorkányok ostroma:


Griffin és Faragonda összefognak a közös ellenség ellen. Szükség is van az összetartásra a Trix ellen, hiszen nagyobb erővel rendelkeznek, mint valaha. De mi lesz Sky és Bloom sorsa? Vissza tudnak-e térni a Winx-hez? Alfea körül is gyülekeznek a sötét felhők.

25. rész A végső kihívás:


Most megtudjuk, mi vár Magix-ra. Vajon mit fedez fel Bloom a Roccaluce-tóban? És mit akar tőle Daphne? Eközben a sötétség erői Alfea felé menetelnek, és az egész mágikus dimenzió áll szemben a Trix vad akaratával.

26. rész A boszorkányok bukása:


Elérkezett a végső harc ideje. Alfea falai mögött a félelem uralkodik a Trix ereje miatt, a sötét hadsereg kész a döntő ütközetre. A mágikus dimenzió valamennyi lakója egyesül egy rendkívüli szövetségben. Vajon a tündérek, boszorkányok és varázslók képesek lesznek legyőzni a Trix rendkívüli erejét? Mi lesz Bloom és Sky sorsa?

 

 

 2.évad:Képek

1. Az árnyék főnix

 

A Winx visszatér Alfeába, hogy elkezdhessék második évüket az iskolában. Eközben egy eldugott helyen ,egy eddig ismeretlen tündér próbálja megmenteni a pixie-ket.

2 Megint a Trix

 

Az ismeretlen tündérről kiderül, hogy Laylanak hívják, és a Winx próbál neki segíteni, hogy eszébe jusson, mi is történt. Míg Layla a Winx mellé áll, ellensége, kiszabadítja a Trixet, így mindkét oldal egy-egy új szereplővel bővül.

3.Mentőakció

 

Layla elvezeti Bloomot, Stellát és a specialistákat a földalatti kastélyba, az út azonban nem zökkenőmentes, mert a barlang tele van veszélyes lényekkel. Vajon sikerül megmenteniük a pixieket?

4.Amentia hercegnő

 

Stella és Brandon elszakadnak a többiektől, és felfedeznek egy földalatti királyságot, Mélyföldet. Stella legyengül, mert nem jut elég napfényhez, de Brandon még nagyobb bajban van...

  

5 Varázskötés

 

Bloom és a többiek elérik a földalatti erődöt, de mielőtt megmenthetnék a pixie-ket találkoznak a sokkal erősebb Trixel. Szerencsére megjelenik egy paladin, aki segít a csapatnak.


6.Brandon esküvője

 

Elérkezett Brandon és Downland hercegnőjének, Amentia-nak az esküvője. Stella, Bloom és a többiek próbálják megszöktetni Brandont. Vajon Stellának sikerül megmentenie szerelmét?


7. A rejtélyes kő

 

A sikeres küldetés után a lányok és a pixie-k visszatérnek Alfeába. Azonban megjelenik egy újabb veszély, egy elpusztíthatatlan kő személyében, emelett pedig egy új tanár is érkezik az iskolába.

 

8. Party bontó

 

A specialitsák meghívják a tündéreket az újjáépített iskolájuk megnyitójára, ahol Flora találkozik a jóképű Helia-val, azonban a parti nem felhőtlen. Vajon sikerül legyőzniük Lord Darkar minden eddiginél erősebb szörnyeit?

 

9. Avalon tanárúr tika

 

Tecna és Digit találnak egy jóslatot és úgy gondolják, hogy az új tanáruk egy sötét teremtmény. Bloomot azonban megbabonázza Avalon, és a segítségét kéri.


10. A kódex titka

 

A gonosz Trix megtámadja az új Vörös Forrás iskolát. Bloom és Techna próbálnak a fiúknak segíteni, de Sky megsérül. Ez számára a vég vagy Bloomnak sikerül megmentenie?

 

11. Versenyfutás az idővel

 

Lord Darkar átkot szór a pixiekre, ami honvágyat okoz náluk. Bloom siet utánuk, hogy megmentse őket és nehogy elvezessék Lord Darkart pixiefalvába.

 


12. Winx összetartás

 

 

Musa megismerkedik Jareddel, aki egy specialista és szerelmes a tündérbe. Musa nem tudja hova tenni a dolgot, ezért Bloom egy csajos bulit szervez, hogy felvidítsa. Jaredet pedig megkörnyékezi Darcy, aki hipnotizálja a fiút, és felhasználja arra, hogy csapdát állítson a Winxnek.

 

13. A láthatatlan varázslat

 

Bloom meghívja a tündéreket Gardeniába, ahova a pixiek is velük tartanak, de eltévednek a Földön. Musa és Layla nagy bajba keveredik egy szórakozóhelyen.

 

14. Csata az Eraklyon bolygón

 

Skynak vissza kell utaznia szülőföldjére, Eraklyonba. Ott szembesül azzal, hogy ex-menyasszonyát, Diasprot, elrabolták. Bloom és Flora is segít neki, ugyanis egy furcsa ninja-csapattal is szembe kell szállniuk. Eközben Alfeában Musa és Stormy harcolnak egymással.

 

15 A műsor folytatódik

 

 

Musa egy koncertet ad a Vörös Forrásban. Reméli hogy sikerül lenyűgöznie szigorú apját és belőle is olyan nagy sztár lehet, mint anyjából. Stormy megjelenik a koncerten és visszavágót akar.


16. Hallowinx

 

A Winx Gardeniába utazik Halloween alkalmából. Bloom földi ellensége, Mitzy meghívja őket egy buliba, egy rejtélyes helyre. Vajon a boszorkányok legendája tényleg igaz?

 

17. Egységben a boszorkányokkal

 

A Winx tagjai a Felhőtoronyban fognak tanulni, hogy ha feltűnik a Trix, akkor meg tudják akadályozni a kódex egy újabb darabjának megszerzését. De mielőtt a csatára sor kerülne, helyt kell állniuk Griffin óráin, ami nem egyszerű feladat.

 

18. A Felhőtorony szívében

 

Bloomnak egyedül kell harcolnia a Trixel, emiatt veszt a csatában és a Trix megszerzi a kódexet. De nem érik be ennyivel, mert a Felhőtornyot át akarják változtatni egy hatalmas szörnnyé.

 

19. Kém az árnyékban

 

Egy új ellenséggel kell szembeszállnia a Winxnek, mivel Bloom Lord Darkar hatalma alatt gonosszá vált és megtámadta a titkos könyvtárat. Vajon a Winxnke és a pixieknek van esélyük megállítani Bloomot?

 

20. A varázserő visszatér

 

A tündérek és a specialisták a sok harc után kipihenhetik magukat egy mágiamentes helyen. Alfeában Avalont megmérgezik. Livy ezért el akar menni pixiefalvába, hogy onnan szerezzen gyógyszert a professzornak.


21. A charmix ereje

 

Icy, Darcy és Stormy csapdába akarják csalni a tündéreket és a specialistákat, ezért megbűvöli az erdőben élő állatokat. A tündérek pedig csak arra tudnak gondolni, hogy mikor szerzik meg a saját charmix-ukat.

 

22. Veszélyben Wildlanden

 

Timmy egy tervvel áll elő, hogy megszabaduljanak az állatoktól és a Trixtől, de Tecna nem bízik a fiúban. Icy csapdába ejti Timmyt és Tecnát, és csak a fiún múlik, hogy megmeneküljenek és ezzel visszanyerje szerelme bizalmát.


23. Az igazság pillanata

 

A pixiek megbetegednek és csak az élet fája segíthet rajtuk, de a fa is beteg. Flora képes lesz meggyógyítani? Lord Darkar tervére fény derül, és Avalon valós kilétére is.

 

24. Darkar börtöne

 

A tündérek készen állnak Bloom megmentésére, akárcsak a specialisták. Brandonra hárul a feladat, hogy segítséget kérjen Mélyföld hercegnőjétől. Bloom pedig Lord Darkar földalatti erődítményében várja a megmentőit.


25. Szemtől szembe az ellenséggel

 

A tündérek, specialisták és pixiek összefogva ostromolják Lord Darkar várát, amit árnylények védenek. Darkar az erejét felhasználva ismét gonosszá változtatja Bloomot


26. A főnix előlép

 

Bloom, gonoszként, az erejét a mágikus ereklye megszerzésére fordítja. Így csak Musa, Layla, Flora, Tecna és Stella száll szembe Lord Darkarral, és lezajlik az utolsó küzdelmük.

 

 

 

1.A hercegnő tánca

 

    Stella édesapja egy partit szervez ami, egy különleges meglepetés lesz. A Trix felébreszti Baltor-t/Valtor-t (az utóbbi az olasz változatban van) és megpróbálnak elmenekülni börtönbolygójukról, az Omega dimenzióról. Layla-nak vissza kell térnie a birodalmába.

 

   2.Baltor jele

 

A parti Stellának kellemetlen meglepetést tartogat. Chimera megátkozza Őt, ami szörnyű következményekkel és bonyodalmakkal jár.

 

     3. A Hercegnő és a Vadállat

 

    Barátai segítségével, Stella elmenekül Solaria-birodalmából és segítséget keres, ami megtöri a rajta ülő átkot.  

 

4. Az igazság tükre

 Magical Snap - 2008.02.04 17.47 - 001

    A Winx megérkezik a jégbarlangba, az igazság tükrét keresve.. Layla megérzi, hogy Baltor megérkezik a bolygólyára.

 

5. A félelem tengere

 Magical Snap - 2008.02.04 17.52 - 004

    Layla, Bloom, Flora, Musa és Tecna az Árapály birodalmába utazik. Stella az Alfeában marad.

 

6.Layla választása

 Magical Snap - 2008.02.04 17.54 - 005

Stella Alfeában továbbra is próbálja fedezni a lányokat, de aztán kiderül, hogy Solarison az apja Chimerát nevezte ki hercegnőnek, és ezzel Stella helyére került. Emiatt Stella el akar menni a bolygójára, Piffet változtatja önmagává, aki miatt bajba kerülnek. Ezalatt Androson egy sellőnek próbálnak segíteni, akinek az anyját Baltor tartja fogságban. Sikerül megszökniük, de a nő súlyosan megsérül. Layla feláldozza magát, hogy meggyógyuljon a sellő, de így ő nem tudja visszanyerni a látását, de megszerzi a végső tündéralakját, az enchantixot.

 

7.A Fény Társasága

 Magical Snap - 2008.02.04 17.57 - 007

A Winx visszatér Alfeába, hogy meggyógyítsák Laylát, de az enchantixnak köszönhetően egyedül is képes a látását visszaszerezni. Faragonda egy védőpajzsot varázsol az iskola köré, amin engedély nélkül senki sem mehet át. Griselda a szökésük miatt azzal bünteti a lányokat, hogy rendbe kell rakniuk a könyvtárat. Miután nagy nehezen teljesítik a feladatot engedélyt kapnak, hogy elmehessenek Eraklyonba, ahol millenniumi ünnepségeket tartanak. Bloom életének egy újabb titkára is fény derül. Baltor Diasprot környékezi meg és ad neki egy bájitalt, amivel félreállíthatja Bloomot az útjából.

 

8.Sötét Sky

 Magical Snap - 2008.02.04 18.00 - 008

Eraklyonban elkezdődik az ünnepség. Sky és Bloom táncolják az első táncot, minden jól alakul egészen addig, amíg Diaspro meg nem itatja a varázsitalt Sky-al, aki így eljegyzi a bálon, és ezzel összetöri Bloom szívét. A lányoknak menekülniük kell, akárcsak Stella bulijáról. Bloom hiába próbál beszélni Skyal, az ő szemében boszorkánynak tűnik a lány. Cassandra és Chimera is menekülnek a bálról, hátrahagyva Radiust, akit így lánya, Stella ment meg az élete árán és jutalma az enchantixa lesz.

 

9. A szív és a kard

 Magical Snap - 2008.02.04 18.06 - 009

Bloom teljesen le van törve Sky miatt, a Winx se tudja felvidítani. Faragonda, hogy megóvja az iskolát, egy erős pajzsot rak Alfea köré, és a szülők akarata ellenére nem rúgja ki Bloomot az iskolából, Bloom mégis otthagyja egy időre az iskolát. Gardeniában meglátogatja Stella, és meggyőzi, hogy menjenek vissza és mentsék meg Sky-t. Rájönnek, hogy Baltor irányítása alatt áll, és Stella a tündérpornak köszönhetően megmentik. Layla visszatér Androsból, ahol a szülei egy Nabu nevű fiúhoz akarják hozzáadni.

 

10.Alfea ostrom alatt

 

Baltor szarvasnak álcázva magát bejut a Felhőtoronyba, ahol legyőzi Griffint. A boszorkányokat pedig megszállja és Alfeára küldi őket. A mágikus pajzs nem tart ki, ezért Baltor bejut az iskolába, elviszi onnan Faragondát és harcolni kezdenek. A Trixnek sikerül bejutnia az épületbe, és elfogják Galateát, aki Musa bolygójának hercegnője. A lány elvezeti őket a mágikus tekercsekhez, de mivel nem sikerül megszerezniük, felgyújtják a könyvtárat. Galatea próbálja megmenteni a tekercset, de csapdába esik. Musa segít rajta, így megszerzi a saját enchantixát és megmenteni a könyvtárat és Galateát.

 

11.Csapda tündéreknek

 

A Winx Faragonda után nyomoz a pixiekkel. Meg is találják a csata helyszínét, ahol Flora a fáktól kap segítséget. Baltor nyomai a Felhőtornyba vezetnek, így a tündérek oda mennek, míg a pixiek nyomokat keresnek, hogy megtudják, mi történt Faragondával. A Felhőtoronyban mindenki Baltor oldalára állt a varázslatának köszönhetően, de a tündéreknek sikerül kijutniuk az iskolából, és azt is megtudják, hogy Faragondát egy tölgyfába zárták. Sajnos azonban nem tudják, hogy hogy szabadítsák ki az igazgatónőt a fából.

 

12.A fekete fűz könnye

 

A lányok Flora bolygójára, Linpheára utaznak, ahol megismerkednek Flora húgával, Miele-vel, aki elkíséri őket a Fák városába. Ott megtudják, hogy Faragondán csak a fekete fűz könnye segíthet, amit egy barlangban találnak egy vízesés mögött, ahol felfelé folyik a víz. Így aztán elmennek megkeresni a fát, de a Trix megint útjukba áll. Miele beleesik a vízbe, Flora utána ugrik, és megmenti, és ezzel sikerül megszereznie az enchantixát. A lányok megszerzik a vizet, és visszaváltoztatják Faragondát. Eközben valaki a fák közül Laylat figyeli.

 

13.Az utolsó szárnycsapás

 

Újabb hírek jönnek Androsról, ahol ismét nagy a gond. Mikor Baltor megszökött, nem zárta be a portált maga után, ezért most aktiválódott, és az egész bolygót készül elnyelni. A Winx ezért odautazik, hogy segítsenek. Az enchantix erejükkel felszabadítják a sellőket Baltor átka alól. Már majdnem bezárják a portált, mikor a varázslatot tartalmazó tekercset elvesztik, így csak magukra számíthatnak. Tecnának sikerül belépnie a portálba, és belülről bezárnia, és mivel feláldozta magát egy másik bolygóért, megszerzi az enchantixát, viszont bennreked a portálban.

 

14.Őrjöngés

 

Mindenki ki van borulva Tecna halála miatt, ezért bosszút akarnak állni Baltoron, szóval a Felhőtoronyba mennek. Ott Baltor egy átkot szórt Stormyra, aki jó lett, és megmondja a lányoknak, hogy hol lehet Baltor. Míg Stella és Layla Griffint próbálják kiszabadítani, addig Flora, Bloom és Musa Baltorral harcol. Musát és Florát az új erejével könnyen legyőzi, Bloomot azonban nem bántja, hanem elmondja neki, hogy ő végzett a szüleivel. Bloom a haragja miatt a legerősebb varázslatát küldi rá, de Baltor lefagyasztja. A lányoknak sikerül kiszabadítaniuk, míg az igazgatók lefoglalják Baltort. Bloom még több erőt akar gyűjteni, ezért Faragonda Pyrosba küldi.

 

15.  A sárkányok szigete

 

Míg Alfeában mindenki Bloom miatt aggódik, addig a Vörös Forrásban Timmy arról akarja meggyőzni a többi specialistát, hogy meg tudja találni Tecnát, azonban csak Sky segít neki. Később a lányok is átmennek, hogy segítsenek Timmynek kifejezni, hogy mit érez Tecna iránt, ami sikerül is neki végül, de nem járnak sikerrel. Már feladják a reményt, Timmy Tecnára gondolva alszik el, és a lány ekkor tud velük kapcsolatba lépni, de nem hallja senki. Ezalatt Bloom Pyrosban legyőz pár sárkányt, majd lezuhan egy lyukba, ahol egy kedves sárkánnyal, Buddyval találkozik, aki segít neki igazi sárkánnyá válni. Majd később kiderül, hogy a sárkány valójában Bloomé, és ezzel megtalálta a saját sárkányát.

 

16.A hamuból

 

Timmy megtalálja Tecna üzenetét,és a helyét is azonosítani tudja, így aztán a Winx, Timmy, Brandon és Helia útnak indulnak az Omega Dimenzióba. Miután megérkeznek, megtalálják az üzenetküldő gépet, de Technát nem, viszont ellenséges lényekkel is meg kell küzdeniük. A Winx lányok egy szakadékba zuhannak, a specialistákat pedig kövekkel dobálják. Bloom még mindig Pyroson van, ahol egy hatalmas sárkány elől menekül, aztán leesik egy árokba, de az utolsó pillanatban megmentik. Maia, a megmentő segít Bloomnak, hogy erősebb legyen. Így mikor a Trix megérkezik legyőzi őket, mert miközben Baltorra gondol megkapja az enchantixát.

 

17.A kígyó barlangjában

 

Bloom visszaérkezik Alfeába, ahol nem találja a Winxet. Faragondától engedélyt kap, hogy a többiek után menjen és Sky is elkíséri, akivel kibékülnek. Sikerül eljutniuk az Omega Dimenzióba, ahol a specialisták egy börtönben ragadtak, a Winxet pedig egy kígyó tartja csapdában. Bloomnak és Skynak sikerül megtalálnia Tecnát, aki túlélte a mostoha körülményeket. Kiszabadítják a fiúkat, akikre később rátámadnak az ott élő emberek. A lányok odacsalják a kígyót, és így sikerül elszökniük. Visszaérve Alfeába pizsamapartit tartanak, most hogy a Winx újra együtt van.

 

18.Baltor doboza

 

A Winx Club az iskolában külön órára megy, mivel már megkapták az enchantixukat. Le kell győzniük szörnyeket, de Bloom a támadás után visszaváltozik, és majdnem lezuhan. Az ő enchantixa nagyon gyenge, hiszen ő nem önfeláldozással szerezte meg. A specialisták ezalatt a Felhőtoronyba állítják vissza a rendet, Baltor pedig eltűnik. A titokzatos fiú, aki Layla után nyomoz lelepleződik, a neve Ophir. Magixban Baltor csapdába csalja a múzeum őreit és közben meg akar szerezni egy dobozt. Bloomnak lenne ereje csak megállítani, de az enchantixa nem elég erős, így hagyják, hogy Baltor elmeneküljön.

 

19.Az utolsó pillanatban

 

Eljött Stella apja, Radius, és Cassandra esküvőjének napja, ezért Stella oda akar utazni, hogy megállítsa. De Radius, Baltor varázslatának köszönhetően, kitiltja lányát az esküvőről, így a lányoknak be kell lopózniuk. A specialisták segítségével megtanulnak motorozni, és így sikerül is bejutniuk. Megpróbálják megakadályozni az esküvőt, de az őrök megállítják őket. Stella egyedül kénytelen apja után menni, és a tündérporának köszönhetően megszabadítja Radiust az átoktól, aki börtönbe záratja Cassandrát és Chimerát.

 

20.A pixiek küldetése

 

Miközben a Winx küldetésen van, addig a pixieknek kell vigyázniuk Alfeára. Ők is menni akarnak, de a tündérek szerint ők túl kicsik egy ilyen akcióhoz. De nekik is el kell menniük, mert két másik pixiet a Trix akar elfogni, hogy eljussanak a faluba. Emiatt egymás ellen fordulnak és külön-külön akarják elfogni a pixieket, hogy Baltor őket válassza. Livy elvezeti az alfeai pixiet a Trixhez, és sikerül legyőzniük őket. Mikor a Winx visszatér Alfeába, teljesen ledöbbennek, mikor mindenki a pixieket ünnepli.

 

21.A Vörös Torony

 

A Winxnek van egy terve, hogy hogy állítsák meg Baltort, így elutaznak a Vörös Toronyhoz. Az út azonban nem zökkenőmentes. Először is Layla megtalálja Ophirt a fedélzeten, akit be akar zárni egy cellába, de ő is bennreked, viszont jól kijönnek egymással. Aztán mielőtt elérnének egy veszélyes helyre, Flora üzenetet küld Heliának, amin úgy látszik, mintha Musa megcsókolná Ophirt, és ezt Riven is látja, így a többiek után megy. A pixiek segítségével megtalálják a Vörs Tornyot, de ők nem mehetnek közelebb, így a csapat pixiek nélkül marad. Kentaurok támadnak rájuk, de Ophir segítségével megmenekülnek.

 

22.A kristály labirintus

 

A Winx tagjai kicsikké változnak, hogy átmehessenek a kapun, de Bloom nem tud átváltozni, íy ő a fiúkkal marad kint. A lányok közül csak Tecna, Musa és Stella léphet be a Kristály Labirintusba, amiből, ha kijutnak, megkapják a kristályokat, amivel legyőzhetik Baltort. Ehhez azonban fel kell adniuk valamit: Tecna az érzéseit, Stella a szépségét adja fel, míg Musa az anyját hagyja ott. Kijutnak a labirintusból, és megkapják a kristályokat. Az ajtó másik oldalán labdáznak a többiek, de aztán megjelenik a Trix és már majdnem legyőzi Bloomékat, de ekkor visszatér a többi tündér, és legyőzik a Trixet.

 

23.A varázslók kihívása

 

Baltor ráveszi az igazgatókat, Faragondát, Griffint és Saladint, hogy harcoljanak ellene. Viszont egy illúzióvarázslattal egymás ellen fordítja a tanárokat, ő pedig eltűnik. A csatát mindenki látja,a lányok is, de Bloom érzi, hogy Baltor az iskola felé tart, és igaza is van, mert a varázsló könnyen át jut a legyengült falon. Az iskolában harcolnak a lányok vele, aztán Bloom a kristályokat akarja használni ellene. Baltor azonban megállítja, azt mondja neki, hogy Bloom szülei benne élnek, és ha őt megöli, őket is, ezért Bloom menekülni hagyja. Ophir elmondja Laylának, hogy ő valójában Nabu.

 

24.A boszik meglepetése

 

Bloomot rémálmok gyötrik a szülei miatt és amiatt, hogy Baltor vajon igazat mondott-e neki róluk. Ezért megkéri Faragondát, hogy segítsen neki, ehhez azonban meg kell idézniük a három ősboszorkányt. Kapcsolatot létesíteni velük viszont csak a Felhőtoronyban tudnak, így odautaznak. Megtörik Baltor illúzióvarázslatát, amivel elr

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

X-ray wise, observance sharp, carries.

(ivucurovhaz, 2019.03.26 16:19)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Cialis Billigster Preis Lesupsels

(Lesupsels, 2019.02.25 17:42)

Metronidazole For Cheap When Will Alli Be In Stores Again buy accutane mastercard <a href=http://realviaonline.com>cialis 5mg best price</a> Online Scrips Cialis 100mg Pills Vendita Levitra Bayer

Szabadszállás Gárdonyi Géza utca 18

(Jakab Lili, 2018.07.22 15:14)

Nekem a kedvencem a Blum mert nagyon jó a sárkány tüzének erejét birtokolni.
Én már a 4. évadnál tartok és nagyon izgalmas.
A fiúk közül jó a Sky és a Brandon.
A lányok közül jó a Royal és a Flóra.
Az Ájsi az Fáraó és Stormi közül nem bírom a Szirmok és a Ájait.

@HOTMAIL.

(NEV!SYLVIKE!, 2015.11.30 22:01)

A!KEDVENC!EROM!A!TERMESZET!ES!A!!!!!?????KEDVENC!SZINEM!A!ROZSASZIN!MIVEL!EN!!NAGYON!HASONLITOK!FLORARA!ES!CSAKIS!OTET!SZERETEM!A!LEGJOBBAN

@HOTMAIL.

(NEV!SYLVIKE!, 2015.11.30 21:57)

DE!AZERT!MEG!STELLARA!IS!FELTEKENY!IS!!!VAGYOK!DE!MIVEL!HERCEGNO!ES!NEM!TET!!!?SZIK!A!VISELKEDESE!MERT!NEHA!NAGYON!MAKACS!TUD!LENNI!

@HOTMAIL.

(NEV!SYLVIKE!, 2015.11.30 21:53)

A!TITOKBAN!CSAKIS!FLORAT!MUSAT!..............TECNAT!ES!ASHIAT!SZERETEM!A!LEGES!!!!??LEGJOBBAN!NA!MEG!ROXYT!IS!

@KIWI@KUKAC!FREEMAIL!HU!

(NEV!SYLVIKE!, 2015.10.02 18:19)

EN!AZERT-NEM-NAGYON-KEDVELEM!A!WINX-CLUB!CSAPAT-NOI-VEZERET!MERT!O!NEM!NAGYON!????VESSZ!ESSZRE!SEMMIT!ES!EZERT!!??OT!UTALOM!A!LEGJOBBAN!MIVEL!AZ!ELEJEN!NEM!TUDOK-MEG-BIZZNI---BENNE!VAGYIS!BLOOM!BA!MIVEL-!!SZORNYEN-IS!FELTEKENY-IS!!!?????VAGYOK!EN-RA!

OLVASD, MERT FONTOS!

(SemmiKözöd, 2014.07.11 12:10)

KICSIT HOSSZÚ LESZ, DE OLVASD EL!
Nos... Mindannyian annyit veszekedtek, és szerintem is tiszta szerencsétlen nyomi az a lány aki azt állítja, hogy szerepelt a Winx-ben. 1. A Winx egy rajzfilm, amit Olaszországban találtak ki. 2. Ha tényleg te lennél Bloom akkor nem úgy írnád a neved, hogy "blum". Méghozzá kisbetűvel. Szerintem iskolát kéne váltanod, mert ott nem tanítják meg neked, hogy hogyan kell írni -.- Tehát, kielemeztem az első szánalmas embert.
Ott vannak akik a "nyomoronc" vagy "szánalmas" szavaknál durvábbat használó emberek. Khmmm. Max otthon beszélj így családi körben! Chhhh. Nem tom, hogy hol nevelték ezeket -.-
Nos... És most beszélek egy emberről ( a nevét nem írom le, megtaláljátok alattam ) akinek nincs teljes mértékben igaza, de kritijus alapon, majdnem egyet értek! Tehát köszönöm neki!
ÉS MOST BESZÉLEK A LEGES-LEGES LEGROSSZABB ÉS SZÁNALMASABB DOLOGRÓL, AMIRŐL AZ OLDAL ÍR! A SZERKESZTŐ, CSINÁL NE LOPJ TÁBLÁKAT! EMBER! TE NEM VAGY NORMÁLIS. AZ EGÉSZ OLDALAD TARTALMÁT A WWW.WINXGIRLS.MLAP.HU-RÓL VETTED, TE SZERENCSÉTLEN! SZÁNALMAS VAGY A VÉGTELENSÉGIG!

Te idióta BLUM!

(WinxForever, 2014.06.17 15:22)

Te vagy betegvagy, idézem: " én szerepeltem a Winx-ben az én nevem Blum!" Vagy 3 éves! Szerepeltem a winxben huhuhú! atyám, betegvagy! és ha nem tudnád a neveket:
Bloom
Layla
Tecna
Flora
Stella
Musa
Valtor
Phalladium
Faragonda
Griselda
stb...
Sky
Brandon
Riven
Timy
Helia
Nabu/Ofir
stb...

Szóval puszika gyagyás, beteg, idióta, rohadt, Blum!

...

(Valaki, 2010.08.29 15:45)

Szar az oldal

Re: ...

(Blum, 2011.12.11 15:14)

Szerintem meg jo te kurva dög dögöly meg pusztulj én szerepeltem a Winx-ben az én nevem Blum!

Re: Re: ...

(szabina, 2013.04.27 10:59)

JÓL MONDOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: ...

(Eszter, 2013.08.02 14:01)

Mert te jobbat tudsz mi?

Re: ...

(Winx, 2013.08.30 00:14)

Ahelyett, hogy ilyenekre vesztegeted az időt, hogy mindent lehurrogsz, inkább csinálj egy jobb oldalt, ha tudsz! Vagy odáig nem jutottál el? Inkább ülsz a gép előtt és mindenkit megbántasz?

Re: ...juli.dudás@postafiok.com

(Julianna Dudás, 2013.12.25 17:22)

Nagyon szarul irtad a szereplök nevét nagyon nagyon szarul !!!!

segítene valaki

(Bolla Zoltánné, 2013.11.21 09:36)

sziasztok van aki tudna nekem segíteni a lányom kedvence és sehonnan nem tudom letölteni valaki tud nekem mondani olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni előre is megköszönném a segítséget

Az én véleményem fontos nagyon ugy hogy olvasd el feltétlenül!!!!

(Andi, 2011.12.09 08:52)

Sziasztok!Szerintem klasz az oldal de van benne hiba az hogy azt én se szeretem ha az én kemény munkámat a másik szép nyugotan lemásolja, de nem akarok amugy bele szolni,: de akor se szipi nekem se ha én is csinálok egy oldat nagy nehezen és a másik közben csak másolgat ugy hogy ez szerintem nagy szemétség!!!!!De ez az én véleményem.


Amugy szuperjó és nagyon tetszik a oldal!!

Ez nektek mondom hozzászólok:
Azért ti is szemetek vagytok, mert öszintén ti még sose lopatatok képet vagy oldalt vagy mesét,zenét,verset, mert szerintem nagyonis,ugy hogy itt a véleményeteket kérték nem a káromkodásotokat,persze az természetes hogy elmondjátok a mondanivalotokat de szerintem ti is ezt csinálnátok.

Ugy hogy erröl enyit,és csak hogy tudjátok én nem védek senkit,csak azt nem szeretem hogy a másiknak mondják hogy ne lopjon mi közben te magad is azt teszed.
PL.:Én egy olyan képet készitetem hogy két macska és ugy feküdnek hogy egy szív lesz belöle de én anyiból tiszteséges voltam hogy megkérdeztem hogy feltehetem az oldalamra-e igy nem lett veszekedés a vége.
Volt olyan hogy két kutyi volt a képen és azt írtam rá hogy:Cukorka és Cuki együt édesek!!XD.,És utána lenyulták nem káromkodtam hanem ezt mondtam neki:Te se szeretnéd ha én lopnák töled.Roszul eset amit tetél velem,de én nem veszekszem!
Ezt írtam neki és más napra levette a képemet(amit készitetem)és levélbe bocsánatot is kért, és én se bántotam meg!

Ugy hogy erröl enyit!!

Andi
________
aláírás

Re: Az én véleményem fontos nagyon ugy hogy olvasd el feltétlenül!!!!

(Layla, 2013.08.30 00:32)

Szia! Teljesen egyetértek veled! Nekem is van egy oldalam és pontosan tudom, hogy milyen érzés, amikor valaki fél perc alatt lenyúlja azt, amivel te napokig, hetekig dolgoztál és utána mindenki őt dicséri, hogy milyen jó az oldala...
De igazad van, ezt diszkréten kell megoldani, megkérem, hogy szedje le, mert nekem rosszul esik, hogy ellopta, aztán leszedi és el van intézve a dolog.

Azoknak meg, akik trágár hozzászólásokkal illetik az oldal szerkesztőjének munkáját szégyelljék el magukat! Ti mit szólnátok ahhoz, ha valamivel sokáig dolgoztok, megnézi valaki és egyszerűen közli, hogy "szar"?

Sziasztok, csak ennyit akartam mondani!

mariann0814@freemail.hu

(Mary-Ann, 2011.12.18 23:04)

sziasztok nem tudja vlki h honnan tudom letölteni a 2-3 évadot?? ha vannak tipjeitek akkor lécike irjatok ide mariann0814@freemail.hu

Re: mariann0814@freemail.hu

(Layla, 2013.08.30 00:25)

Az Indavideón fent van az összes rész.